verbouwingIn de tijd waarin we nu leven, wordt de aandacht voor het milieu steeds groter en groter. Daar valt natuurlijk wel wat voor te zeggen, want we zijn de afgelopen 200 jaar niet bepaald zuinig geweest voor onze mooie planeet. Vanaf de Industriële Revolutie is de Aarde bestookt met uitlaatgassen en uitstoot van allerlei andere schadelijke stoffen en substanties. Er is echter 1 groot verschil tussen toen en nu: we weten dat het schadelijk is en we weten wat de gevolgen zijn. En die gevolgen zijn niet mals: stijgende temperaturen en een stijgende zeespiegel. Ook de buien worden steeds feller, de zomers steeds natter en de winters milder. Het ene warmterecord wordt verbroken door het andere en de experts zeggen dat dit nog maar het begin is. Onheilspellende berichten, maar helaas zijn we er wel zelf volledig verantwoordelijk voor.

Maak het verschil

Toch kunnen we allemaal zelf wel ons steentje bijdragen aan het milieu. En daar hebben we zelf ook nog voordeel van ook. Je kunt namelijk met tips energiebesparing voldoende energiebesparende maatregelen nemen als woningbezitter die niet alleen goed voor het milieu zijn, maar ook voor je portemonnee. Win – win, weet u wel. Zo kan een verbouwing op de langere termijn dus heel voordelig uitpakken als u dit energiezuinig aanpakt. Zo kunt u jaarlijks vele euro’s besparen en ook uw eigen woonomgeving prettiger maken. Verbouwing Ridderkerk is hier een goed voorbeeld van, waar door een goede milieubewuste wijze van verbouwen op de lange termijn al vele euro’s bespaard zijn.

Voltooid verleden tijd

Met http://www.bouwbedrijf-zuidholland.nl/ voorkomt u condens op de ramen en vochtige muren. Daarnaast is vocht in de kruipruimte voorgoed verleden tijd, net als schimmel. Ook ongedierte, wat wordt veroorzaakt door een hoge luchtvochtigheid in combinatie met een bepaalde temperatuur, moet dan tot het verleden behoren. En uw bijdrage aan een beter milieu? Die is bij deze geleverd, en dat moet toch ook een goed gevoel geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *